Am creat această pagină web cu ocazia Castaniadei. Fiecare articol conține clipuri sau fotografii făcute de mine la Sărbătoarea Castanelor 2009. Vă recomand să începeți vizionarea site-ului de jos în sus deoarece aceasta este ordinea în care au fost publicate.

miercuri, 30 septembrie 2009

Sărbătoarea Castanelor 2009Pentru mine, anul acesta a fost ediția cea mai frumoasă a Sărbătorii Castanelor. Deși a fost foarte obositor (datorită acestui proiect), m-am distrat de minune și am avut ocazia să îmi fac și câțiva prieteni noi. Sper că la anul va fi cineva care să îmi ia locul ;-)

Câteva statistici: Am avut puțin peste 700 vizitatori unici, majoritatea petrecând cel puțin 4 minute aici. O bună parte din voi ați vizionat situl de pe Firefox (32.2%) sau Internet Explorer (~32.7%). Clipurile de pe YouTube au fost vizionate în total de peste 6.000 ori. Mi s-a părut interesant să văd mulți vizitatori din Anglia, Spania (și altele), dar și din toată România, nu doar Baia Mare.

Vă mulțumesc pentru comentarii și încurajări. Dacă doriți să foloșiți poze sau clipuri făcute de mine, o puteți face cât timp menționați sursa (adică www.byf.ro) și mă anunțați să văd și eu ce faceți. Uite și un exemplu excelent!

Concert VoltajVoltaj ne-a încântat pe toți la Sărbătoarea Castanelor. Deasupra aveți piesa Lucruri Frumoase, urmată mai jos de:
Puteți retrăi oricând concertul vizitând adresele de mai sus. Regret că sunetul nu e de cea mai bună calitate datorită faptului că am fost prea aproape de un difuzor. Oricum calitatea video e super OK.

Artificii Sărbătoarea Castanelor

Vă prezint câteva poze cu artificile de la Sărbătoarea Castanelor 2009.Sărbătoarea Castanelor 2009 - Duminică (fotografii)

Până la urmă, cu toții se simt bine, mai mult sau mai puțin deranjați de aparatul foto.

Precum și în articolul anterior, acestea sunt o parte din cele mai spectaculoase fotografii făcute Duminică seara, 27 septembrie 2009. Bineînțeles, am făcut poze și cu artificile. Pentru ele urmează un articol dedicat în întregime lor.

Zamperta Power SurgeLa cerere, am mai făcut un clip cu noua atracție de la Castaniadă: Power Surge. Este filmat în totalitate noaptea, iar pe mine nu mă mai vedeți în cadru. Să mă anunțați dacă asta e bine sau rău :-)

Încă ceva: Care credeți că e senzația să mă vedeți pe mine filmând sub voi în timp ce vă dați? Aștept răspunsuri pe YouTube.

Concert AndraUite și câteva părți din concertul susținut de Andra, însoțită de animatoarele ei.

Sărbătoarea Castanelor 2009 - Sâmbătă (fotografii)

Panoramă cu zona centrală a Sărbătoarii Castanelor.Se pare că nu sunt singurul care căuta o vedere mai bună asupra mulțimii...

Acestea au fost câteva dintre cele mai interesante fotografii făcute de mine sâmbătă, 26 septembrie.

marți, 29 septembrie 2009

Marți seara, liniște la Expo-FloraPe la ora 9 seara e liniște, singurii prezenți fiind îndrăgostiții și cei care fac jogging. Presupun că această poză e suficient pentru a descrie faptul că toate florile au dispărut și că nu a rămas nici o urmă de gunoi în locul lor. Cei care lucrau la foișor spuneau că după Sărbătoarea Castanelor, se vor ocupa de vopsitul lui. Așteptăm să vedem cum va arăta gata!

Între timp, voi încerca aproape zilnic să actualizez cu poze și clipuri pe care încă nu am avut timp să le sortez/editez. După cum ați observat, pun doar material de calitate :-)

luni, 28 septembrie 2009

Luni, după "Castaniadă"

Bineînțeles, aceste lăzi au fost pline. Fructele s-au vândut de minune.


Dimineață la ora 8:55 deja se lucra intens pentru ca parcul să revină la strălucirea lui inițială. Uite comparativ două poze: una făcută seara în plină sărbătoare și una făcută dimineață.


Mă deranjează că ziarele văd doar ce e negativ. Se pare că asta se vinde. În acest caz vă invit să evadați din negativismul presei locale și să urmăriți în continuare acest blog.Supravegheați, cei de la Drusal se mișcă cu spor și am fost anunțat că pe mâine vor fi gata.

Încă n-am terminatDeși Sărbătoarea Castanelor este gata, conținutul acestui site va mai fi actualizat cel puțin câteva zile de acum înainte. Sunt foarte multe clipuri și fotografii care nu am avut încă timp să le pun.

E o treabă destul de complicată să faci un proiect așa mare de unul singur. E nevoie de un fotograf, un cameraman, un editor, un jurnalist și vreo două fete drăguțe care să împartă pliante. Din păcate toate acestea am fost eu (in cea mai mare parte).

Bineînțeles că nu este o scuză. Este doar o explicație ca să înțelegeți cum funcționează acest site. Pentru cei proaspăt veniți, vă invit să vizionați clipurile în ordinea apariției. În dreapta este o arhivă a tuturor articolelor .

Reveniți zilnic să vedeți clipurile YouTube si pozele care urmează.

duminică, 27 septembrie 2009

Duminică - Pe câtă lume pe atâta și distracțieDacă succesul ar fi măsurat în numărul de oameni veniți la un eveniment, "Sărbătoarea Castanelor" ar lua locul I. Îți place sau nu, e ceva frumos și la oamenii aceștia care nu au avut norocul nostru să aibă o casă sau ce să zic, acces la Internet.