Am creat această pagină web cu ocazia Castaniadei. Fiecare articol conține clipuri sau fotografii făcute de mine la Sărbătoarea Castanelor 2009. Vă recomand să începeți vizionarea site-ului de jos în sus deoarece aceasta este ordinea în care au fost publicate.

sâmbătă, 26 septembrie 2009

Concert Voltaj - FotografiiCa si la toate concertele trupei Voltaj, s-a creat o atmosfera grozava, cum doar ei ar fi putut.
M-a impresionat faptul ca au avut rabdare cu fiecare fan pentru a-i semna albumul, hainele sau pentru a face o fotografie cu ei. Toti am plecat fericiti cu mai mult decat o amintire.Doresc sa le multumesc atat formatiei Voltaj, cat si Primariei ca au facut acest lucru posibil.

Înainte de concert - fotografiiCâte puțin de la paradă - fotografii

Câteva sentimente pe care le-am surprins:


Vineri dimineață, după paradă:

Sâmbătă - Teatrul de PăpușiDe la ora 15:00 apărea în program o piesă de teatru pentru copii, intitulată "Regele Lear". Mi-am zis că sigur va fi interesant, deoarece nu țin minte să mai fi participat la așa ceva vreodată. Nu am plecat dezamăgit. Dimpotrivă, am fost chiar plăcut surprins. Vă invit să vizionați o parte din piesă în clipul atașat.

Important: Nu este pentru oricine. Trebuie sa fii dispus să lași copilul din tine să evadeze. Dacă nu o faci, vei considera piesa o mare idioțenie.

O tură cu "Gheara"Comparabil cu aceasta jucarie, "Ciocanele" sunt pentru copii mici. Miscarea e mult mai intensa si mai constanta. Siguranta? Eu am simtit ca sunt tinut semnificativ mai bine in scaun decat pe "Ciocane".

vineri, 25 septembrie 2009

Vineri - Muzică și voie bună înainte de concerte

Anuala ArtelorAstăzi s-a deschis expoziția de artă plastică, "Anuala Artelor". Este mult prea aproape de locul de desfășurare a Sărbătorii Castanelor încât să nu treceți pe acolo. Întrebați de "Colonia Pictorilor".

Vineri - "Rivulus Dominarum", Târgul de îmbrăcăminteDeși nu are o legătură directă cu Sărbătoarea Castanelor sau cu byf.ro, consider că este de interes comun. La expoziția "Rivulus Dominarum" sunt mai multe standuri care oferă produse sau servicii de ultimă oră. Eu am reușit să aflu câteva informatii noi și cred că la fel va fi și în cazul vostru.

Vineri - Expo-Flora, Parada SărbătoriiPornind din fața Primăriei Municipiului Baia Mare, Parada Sărbătorii a traversat orașul prin centrul istoric până a ajuns în parc, unde a fost deschiderea oficială a expoziției florale.

Vineri dimineață - Înaintea paradei de deschiderePentru a nu vă mai ține în suspans, vă prezint câteva secvențe din "mica agitație" dinaintea paradei oficiale cu care ne-a încântat privirile fiecare "Castaniadă".

În următorul articol veți putea viziona întreaga festivitate de la începutul ediției a XVII-a, împreună cu câteva imagini de la proaspăt deschisa "Expo-Flora".

Mai mult decât mă așteptamAș dori să le urez un călduros bun venit cititorilor ziarului "Adevărul de seară", în care a apărut un articol despre acest proiect al meu. Vedeți imaginile de mai jos? Ambele au apărut individual în numărul de miercuri, respectiv de joi.

Îi mulțumesc, de asemenea, Alexandrei care a scris un scurt articol tot pe această temă.

joi, 24 septembrie 2009

Joi seara - Tarabele sunt pregătite și atracțiile acceptă cliențiMmm, ce poftă mi-au făcut gogoșile alea. Chiar dacă e deja întuneric, pregătirile continuă: asamblarea scenei a mai progresat, majoritatea standurilor sunt finalizate, iar vânzările au început.

Testele de siguranță fiind făcute, "Ciocanele", "Mașina de spălat" și noua "Gheară" ("Power Surge") primesc deja amatori de adrenalină.

Joi - Imagini Expo-Flora

Joi - Scena pentru concerte, Expo-FloraDupă cum ne așteptam, noul pavilion al Parcului Municipal Baia Mare este gata! Întregul spațiu este invadat de aranjamente florale și de alte elemente de design ambiental. Zona înconjurătoare este de vis!

Poate nu se observă cât sunt de încântat din rândurile de mai sus, dar să stiți că sunt foarte entuziasmat în privința Sărbătorii Castanelor de anul acesta. În ochii mei va fi un succes!

miercuri, 23 septembrie 2009

MiercuriSe pare că peste noapte au răsărit încă de câteva ori mai multe tarabe față de câte erau ieri. Începe să arate a sărbătoare aici.

Pentru a preveni problemele cu telefonia mobilă din anii trecuți, cel puțin cei de la Orange au instalat o antenă temporară chiar lângă stadion.

Sărbătoarea Castanelor din acest an începe să arate din ce în ce mai promițătoare!

marți, 22 septembrie 2009

Marți - "Mașina de spălat", "Trenulețul florilor"Încep să apară tarabele cu mâncare, băuturi și suveniruri. A revenit și anul acesta "Mașina de spălat", pe lângă "Ciocane" și "Power Surge" a.k.a. "Gheara". Între timp, în parc nu este liniște. Se vopsesc băncile, se lucrează la acoperișul pavilionului, iar "Trenulețul florilor" este împodobit de patru doamne superdrăguțe!

luni, 21 septembrie 2009

Sărbătoarea Castanelor în fotografii - Luni

Intrare Sărbătoarea Castanelor 2009

Dacă tot îmi place fotografia, de ce să nu profit de ocazie? În prima imagine se vede intrarea de la Sărbătoarea Castanelor. Un angajat de la "Ilnic Electric" lucrează la ultimele detalii.

Angajat Ilnic Electric

Luni - Sosirea "Ciocanelor" și a ceva nou în România, "Power Surge"După 14 ore de traversat țara, au ajuns din Constanța principalele puncte de atracție la fiecare ediție a Sărbătorii Castanelor: "Ciocanele", mașinuțele și ...

EXCLUSIV BYF.RO:
Pentru prima oară în România, la Sărbătoarea Castanelor se va lansa ceva nou: "Power Surge". Recent achiziționată din Italia, noua "jucărie" va fi cu siguranță un succes!