Am creat această pagină web cu ocazia Castaniadei. Fiecare articol conține clipuri sau fotografii făcute de mine la Sărbătoarea Castanelor 2009. Vă recomand să începeți vizionarea site-ului de jos în sus deoarece aceasta este ordinea în care au fost publicate.

miercuri, 30 septembrie 2009

Sărbătoarea Castanelor 2009



Pentru mine, anul acesta a fost ediția cea mai frumoasă a Sărbătorii Castanelor. Deși a fost foarte obositor (datorită acestui proiect), m-am distrat de minune și am avut ocazia să îmi fac și câțiva prieteni noi. Sper că la anul va fi cineva care să îmi ia locul ;-)

Câteva statistici: Am avut puțin peste 700 vizitatori unici, majoritatea petrecând cel puțin 4 minute aici. O bună parte din voi ați vizionat situl de pe Firefox (32.2%) sau Internet Explorer (~32.7%). Clipurile de pe YouTube au fost vizionate în total de peste 6.000 ori. Mi s-a părut interesant să văd mulți vizitatori din Anglia, Spania (și altele), dar și din toată România, nu doar Baia Mare.

Vă mulțumesc pentru comentarii și încurajări. Dacă doriți să foloșiți poze sau clipuri făcute de mine, o puteți face cât timp menționați sursa (adică www.byf.ro) și mă anunțați să văd și eu ce faceți. Uite și un exemplu excelent!

0 comments:

Trimiteți un comentariu